31 Αυγ 2016

Δύο ακόμα μεταγραφές για τον Αμφίλοχο!!


 

Η ομάδα της Αμφιλοχίας ήρθε σε συμφωνία για τον επόμενο χρόνο με τον έμπειρο τερματοφύλακα Ανδρέα Ευθυμίου. Ο Ευθυμίου, που πέρυσι ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της εκπληκτικής πορείας του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα, στην αρχή του καλοκαιριού συμφώνησε με την ομάδα του χωριού του, τη Δόξα, αλλά στη διαδρομή χώρισαν οι δρόμοι τους.
 

Επίσης στον Αμφίλοχο θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Ξανθόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας, με τον Αμφίλοχο να γίνεται ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Ο Ξανθόπουλος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Αστέρα Καμαρούλας, του Αχελώου Αγγελοκάστρου, της Φλόγας Παλαιομάνινας και της Αναγέννησης Θέρμου.
Όλα τα γκολ - Αθλητική ενημέρωση 24/7
  

24 Αυγ 2016

Άσχημα τα νέα για όσους έχουν τατουάζ!


Τι βρέθηκε σε μελάνια!
Πολλά μελάνια τατουάζ περιέχουν βαρέα μέταλλα που έχουν συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.
Ανάμεσα στα άλλα μέταλλα που βρίσκονται στα τατουάζ είναι υδράργυρος, μόλυβδος, αντιμόνιο, βηρύλλιο, κάδμιο και το αρσενικό.
Ο υδράργυρος είναι μια νευροτοξίνη , που σημαίνει ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα . Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο και να οδηγήσει σε σωματικές και συναισθηματικές διαταραχές.
Ο Μόλυβδος παρεμβαίνει σε μία ποικιλία διεργασιών του σώματος και είναι τοξικός για πολλά από τα όργανα και τους ιστούς του σώματος , συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, των οστών, τα έντερα, τα νεφρά, το νευρικό και το αναπαραγωγικό σύστημα.
Σε σοβαρές περιπτώσεις, τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μόλυβδο κοινώς μολυβδίαση, μπορεί να περιλαμβάνουν επιληπτικές κρίσεις, κώμα και θάνατο. Άλλα συμπτώματα που συνήθως συνδέονται με την έκθεση στο μόλυβδο περιλαμβάνουν κοιλιακό άλγος, σύγχυση, κεφαλαλγία, αναιμία και ευερεθιστότητα.

23 Αυγ 2016

Κλήρωση Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ .

 Έγινε χθες το απόγευμα και η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ για την 1η και 2η φάση του θεσμού. Οι αγώνες του κυπέλλου που είναι νοκ άουτ θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια.

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
1η  φάση
Προκρίνεται χωρίς αγώνα το σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
2η  φάση

22 Αυγ 2016

ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΕΠΣΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και καθορίστηκε και το πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΝΑ  στο οποίο συμμετέχει η ομάδα μας.
Αναλυτικά οι 15 πρώτες αγωνιστικές:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ Α
Ο ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

21 Αυγ 2016

Την Δευτέρα οι κληρώσεις πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ

spo-epsa-logo
Την επόμενη Δευτέρα 22/08/16 το απόγευμα, σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου στο Μεσολόγγι, θα γίνουν οι κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ και των δύο πρώτων φάσεων του Κυπέλλου

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνεται ότι οι κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων μας Α’, Β’, Γ’ κατηγορίας, παιδικού και πρωταθλήματος προπαίδων, καθώς και των δύο πρώτων φάσεων του κυπέλλου, θα διεξαχθούν την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου ¨Θ. Πασσιόπουλος¨.

18 Αυγ 2016

Γ.Φ.Σ. ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ - ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΗ!!!


Στην διάθεση των φιλάθλων είναι οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας μας για την νέα χρονιά...

''Μην χάνεις στιγμή'' 

Βοήθησε κι εσύ την ΟΜΑΔΑ μας

photo

3 Αυγ 2016

Παρελθόν από τον Αμφίλοχο ο Καραβασίλης

 
Ελεύθερος από τον Αμφίλοχο αναμένεται να μείνει ο Γιάννης Καραβασίλης. Ο έμπειρος πορτιέρο δε θα συνεχίσει στην ομάδα του Αμφίλοχου, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά σε κάποια ομάδα. Αυτό γιατί ο Καραβασίλης σκέφτεται έντονα να ασχοληθεί τη νέα χρονιά αποκλειστικά με την προπονητική.

Ο Καραβασίλης στον Αμφίλοχο είχε διπλό ρόλο, καθώς ήταν στην τριάδα των τερματοφυλάκων, ενώ είχε και το κομμάτι της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων. 
Την εκγύμναση των τερματοφυλάκων είχε αναλάβει σαν βοηθός του Κώστα Τάκου σε Ολυμπιακό Παναιτωλίου και Αετό Σταμνάς, όπως και στον Κεραυνό Μυρτιάς πέρσι στο πρώτο μισό της χρονιάς, όταν αγωνίζονταν στον Ιδομενέα Εμπεσσού.
Πλέον εξετάζει τις προτάσεις που έχει δεχτεί και θα αποφασίσει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Παντελής Χατζηστυλιανός 
http://www.olatagoal.gr/2016/08/blog-post_90.html

PHOTOS