16 Σεπ 2016

Πιέστηκαν και ανακάλεσαν την αγωνιστική

epsaΉξεις – αφήξεις  από την Ε.Π.Σ.Α.  και την Επιτροπή Πρωταθλημάτων όσον αφορά τον ορισμό των αγώνων της Α΄ κατηγορίας.  Ο αρχικός ορισμός των δύο πρώτων αγωνιστικών στην μεγάλη κατηγορία για το Σάββατο 17 και την Τετάρτη  21 πήγε περίπατο μιας και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από σωματεία ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αρχικό σχεδιασμό.
Μάλιστα κατά την χθεσινή ενημερωτική σύσκεψη πρόεδρος ομάδας της Α΄ κατηγορίας  φώναζε δυνατά:
«Δεν μας ρωτήσατε καθόλου, δεν έχω παίκτες να παίξω την Τετάρτη . Δεν θα είμαι μαζί σας πλέον».
Σήμερα επισημοποιήθηκε η αναβολή της 2ης αγωνιστικής.
Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένοι για την ΤΕΤΑΡΤΗ 21-9-2016 αγώνες της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενώσεως, αναβάλλονται και θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 24-9-2016.

Έτσι χωρίς ουσιαστικό  λόγο η Ε.Π.Σ.Α. εκτέθηκε με την ανάκληση της απόφασης του ορισμού  καθώς έδειξε  να μην μπορεί να στηρίξει μια απόφαση της. Χωρίς να ζητήσει την γνώμη των ομάδων αποφάσισε και όρισε την 2η αγωνιστική εμβόλιμα   και τελικά υπαναχώρησε δεχόμενη ένα μεγαλοπρεπές αυτογκόλ επικοινωνίας.
Ερωτηματικό επίσης προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα επίσημη ενημέρωση αν θα γίνει τελικά το Σουπερ Κάπ. Παραδοσιακά, τα τελευταία χρόνια είναι το πρώτο επίσημο ματς της περιόδου ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο και απονέμεται το πρώτο έπαθλο της σεζόν εγκαινιάζοντας την ταυτόχρονα.
Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν, πότε και που θα γίνει το ματς.
Ο πρόεδρος και κατ΄ επέκταση η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α   πέρα από την μεγάλη τους αγωνία για το « καλύτερο αύριο» του Ελληνικού ποδοσφαίρου που σε κάθε ευκαιρία  ευαγγελίζονται ότι πρεσβεύουν  οφείλουν να κοιτάξουν και το σήμερα του Αιτ/νικου ποδοσφαίρου που πρέπει να είναι η βασική τους προτεραιότητα.
Γ.Μ.
Agriniopress

PHOTOS