1 Σεπ 2016

Φιλική νίκη για Αμφίλοχο επί του Αστέρα Καμαρούλας

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου ο Αμφίλοχος κέρδισε με 2 - 0 τον Αστέρα Καμαρούλας. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν παίκτες και σχήματα σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Αμφίλοχος είχε καλή εικόνα, ενώ η ομάδα της Καμαρούλας έπαιξε αρκετά καλά και έδειξε ότι φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β΄ Κατηγορία.
Ο Αμφίλοχος προηγήθηκε στο 23΄ με τον Τύμπα να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκόργκολη και σε κενή εστία να κάνει το 1 - 0. Το τελικό 2 - 0 έκανε ο Κώστας Κοκώνης με πλασέ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Γκοργκόλης, Σαλαγιάννης, Αριστόπουλος Ι., Κοντός, Παναγιωτόπουλος Σ.Μ., Ζωγράφος, Βαγενάς, Λαΐνας, Καπέλης, Κωστακιώτης, Αθανασόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κόκκαλης, Πελέκης Ν., Παναγιωτόπουλος Σ.Κ., Νίκας, Τσίκο, Δανιάς, Σκάνδαλος, Καραπιπέρης, Πελέκης Μ., Φραγκαθούλας.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ευθυμίου, Σαμψώνας, Γρομητσάρης, Ξανθόπουλος, Παπανίκος, Βασιλάρης, Προβίδας, Στριμένος, Αυγέρης, Τύμπας, Σιαφάκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καρφης, Κοκώνης Ε., Κοκώνης Κ., Κοκώνης Σ., Κουσκούνης, Παπαστέλιος, Ζαφείρης.
 
Συγγραφέας παντελής χατζηστυλιανος olatagoal.gr

PHOTOS