28 Δεκ 2011

20 ΑΤΑΚΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ... ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Επειδή δε χρησιμοποιούν όλοι... ξύλινο λόγο!
Ναι, υπάρχουν και παίκτες που τα καταφέρνουν με τα λόγια... Όλοι τους γκράντε αστέρες στο άθλημά τους, δέσποζαν στα γήπεδα και μάγευαν τα πλήθη. Άσε που μπορούσαν να μιλήσουν κιόλας, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στη γραμματική και το συντακτικό!
Οι παίκτες αυτοί μας άφησαν κληρονομιά όχι μόνο τα κατορθώματά τους, αλλά και τις μεγάλες κουβέντες τους. Δεν μάσησαν ποτέ, πόσο μάλλον στα λόγια! Να και οι 20 καλύτερες ατάκες τους...
George Best
«Ξόδεψα το 90% των χρημάτων μου στις γυναίκες και το ποτό. Τα υπόλοιπα τα χαράμισα!»

Dennis Rodman
«Η χημεία είναι ένα μάθημα που παίρνεις στο γυμνάσιο ή το πανεπιστήμιο και μαθαίνεις ότι 2 + 2 μας κάνουν 10, ή κάτι τέτοιο...»

Rocky Graziano
«Παράτησα το σχολείο στην έκτη δημοτικού εξαιτίας της πνευμονίας. Όχι γιατί την είχα, αλλά γιατί δεν μπορούσα να τη γράψω»

Pele
«Κάθε παιδί στον κόσμο που παίζει ποδόσφαιρο θέλει να γίνει Pele. Έχω μεγάλη ευθύνη να τους δείξω όχι μόνο πώς γίνεσαι ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως πώς γίνεσαι άντρας»

Jesse Owens
«Στο τέλος, είναι η έξτρα προσπάθεια που ξεχωρίζει τον νικητή από τη δεύτερη θέση. Η νίκη ωστόσο απαιτεί πολλά περισσότερα. Ξεκινά με πλήρη έλεγχο των βασικών. Μετά χρειάζεται πάθος, αποφασιστικότητα, πειθαρχία και αυτοθυσία. Και, τελικά, απαιτεί μια γερή δόση αγάπης, δικαιοσύνης και σεβασμού για τον αντίπαλο. Βάλε όλα αυτά μαζί και ακόμα κι αν δεν κερδίσεις, πώς γίνεται να χάσεις;»

Muhammad Ali
«Είναι απλά μια δουλειά. Το χορτάρι φυτρώνει, τα πουλιά πετούν, τα κύματα σφυροκοπούν την άμμο. Εγώ δέρνω ανθρώπους»

Shaquille O'Neal
«Η υπεροχή δεν είναι μεμονωμένη πράξη, αλλά συνήθεια. Είσαι αυτό που κάνεις επανειλημμένα»

Tim Duncan
«Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης»

Lance Armstrong
«Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό, ή μια ώρα, ή μια μέρα, ή έναν χρόνο, αλλά στο τέλος θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν όμως εγκαταλείψεις, αυτό διαρκεί για πάντα»

Kareem Abdul-Jabbar
«Πρέπει να μπορείς να επικεντρώνεσαι, να αφήνεις τα συναισθήματά σου εκτός. Μην ξεχνάς ποτέ ότι παίζεις με την ψυχή σου, όχι μόνο με το σώμα σου»

Tiger Woods
«Ο πατέρας μου με δίδαξε αυτές τις λέξεις: να φροντίζω και να νοιάζομαι. Γι' αυτό άλλωστε έχουμε τις κλινικές. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να δίνω πίσω. Αν δουλέψει, δούλεψε»

Martina Navratilova
«Αυτός που είπε "δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή αν χάσεις", προφανώς έχασε»

John McEnroe
«Αφήνω τη ρακέτα να μιλήσει για μένα.»

Magic Johnson
«Μη ρωτάς τι μπορούν να κάνουν οι συμπαίκτες σου για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για τους συμπαίκτες σου»

Emil Zatopek
«Ένας αθλητής δεν μπορεί να τρέχει με τα λεφτά στις τσέπες του. Πρέπει να τρέχει με την ελπίδα στην καρδιά και τα όνειρα στο κεφάλι του»

Steffi Graf
«Όταν χάσεις κάνα-δυο φορές, έρχεσαι να συνειδητοποιήσεις πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις»

Lou Piniella
«Η στατιστική είναι σαν το μπικίνι: και τα δυο αποκαλύπτουν πολλά, όχι όμως όλα»

Michael Jordan
«Έχω αστοχήσει σε περισσότερα από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Έχω χάσει σχεδόν 300 αγώνες. Με έχουν εμπιστευτεί 26 φορές να ρίξω το νικητήριο σουτ του αγώνα και αστόχησα. Έχω αποτύχει τόσες και τόσες και τόσες φορές στη ζωή μου. Κι αυτό είναι που με έκανε να πετύχω!»

Wayne Gretzky
«Έχεις 100% ποσοστό αστοχίας στα σουτ που ποτέ δεν έριξες»

Mike Ditka
«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα κουτάβι κι έναν αθλητικό συντάκτη; Ότι σε έξι βδομάδες το κουτάβι θα σταματήσει την κλάψα!»

ΠΗΓΗ:  delamagen.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ











22 Δεκ 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η Γέννησή Του ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
amfilochia-ilove.blogspot.com/



21 Δεκ 2011

Οι «μαύρες τρύπες» του ρατσισμού

Από Θάνος Σαρρής | Τετάρτη, 21 Δεκ 2011 13:10
O Λούις Σουάρες «έφαγε» 8 αγωνιστικές για ρατσιστική επίθεση στον Εβρά και το gazzetta.gr θυμίζει τα πιο γνωστά ρατσιστικά κρούσματα στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται, τα ρατσιστικά κρούσματα στα γήπεδα δεν λένε να σταματήσουν. Το gazzetta.gr παρουσιάζει 10+1 χαρακτηριστικά συμβάντα με επίκεντρο την Αγγλία (και ένα... έξτρα!), όπου ο ρατσισμός έχει ριζώσει εδώ και πολλά χρόνια.
«Στα μαλακά» ο Μιχαΐλοβιτς
Παραδοσιακά η Λάτσιο έχει... παράδοση στο ρατσισμό. Τον Οκτώβριο του 2000, η Άρσεναλ τέθηκε αντιμέτωπη με τους «λατσιάλι» στη Ρώμη και το περιστατικό που διαδραματίστηκε είχε ως πρωταγωνιστή τον Πατρίκ Βιεϊρά και τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Γάλλος μέσος κατηγόρησε τον κεντρικό αμυντικό της Ιταλικής ομάδας ότι: «με είπε μαύρο μπάσταρδο και γ....... μαύρη αλεπού. Δεν είναι τα πράγματα που θέλεις να ακούσεις μέσα στο γήπεδο από έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή». Ψιλά γράμματα για την UEFA, που έριξε στον Μιχαΐλοβιτς δύο αγωνιστικές.


Στόχος ο Χέσκεϊ
Τον Σεπτέμβριο του 2003, ο Γουέιν Ρούνεϊ έγραφε ιστορία, καθώς σκοράροντας απέναντι στην ΦΥΡΟΜ γινόταν ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας, η οποία τότε είχε προπονητή τον Έρικσον  και έδινε την μάχη της πρόκρισης στο Euro 2004. Τα «Λιοντάρια» πέρασαν με νίκη από τα Σκόπια, όπου επιράτησαν με 2-1, με τον Έμιλ Χέσκεϊ να περνάει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και να δέχεται ρατσιστική επίθεση από τους Σκοπιανούς.


Την... έβγαλε καθαρή ο Αραγονιές
Τον Οκτώβρη του 2004, στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας βρισκόταν ο Λούις Αραγονιές την... έπεσε στον Τιερί Ανρί μέσω του τότε συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.  «Πες σε αυτό μαύρο σκατό ότι είσαι πολύ καλύτερος από αυτόν. Πες του το από εμένα. Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό του, είσαι καλύτερος από το μαύρο σκατό!», του είπε χαρακτηριστικά, αλλά για κακή του τύχη τον «έπιασε» ο τηλεοπτικό φακός. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, ο Ανρί απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ ο Βρετανός Υπουργός Αθλητισμού ζήτησε μηδενική ανοχή από την ισπανική Ομοσπονδία. Τελικά η Ομοσπονδία τον τιμώρησε με το... συμβολικό ποσό των 3000 ευρώ, ο Αρσέν Βενγκέρ τον συγχώρεσε, ενώ ο Ανρί δέχτηκε πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να τον αγκαλιάσει σε event κατά του ρατσισμού την επόμενη χρονιά!


Ξανά οι Ισπανοί!
Τα ρατσιστικά συμβάντα στην Ισπανία είναι συχνά και ο κόσμος που τα στηρίζει, δεν ξέχασε την ατάκα του Αραγονιές. Τον Νοέμβριο του 2004, όταν η Αγγλία ηττήθηκε από την Λα Ρόχα στο Μπερναμπέου με 1-0, οι φίλαθλοι σήκωσαν πανό που έγραφε χαρακτηριστικά «Αραγονιές 1, Ανρί 0», ενώ αποδοκίμασαν με τον γνωστό ήχο της μαϊμούς τους Άσλεϊ Κόουλ και Σον Ράιτ Φίλιπς. Η UEFA, βλέποντας την κατάσταση να... ξεφεύγει επικίνδυνα, επέλεξε το χρηματικό πρόστιμο, με την Ομοσπονδία της χώρας να καλείται να πληρώσει 50000 ευρώ.
 

Παραίτηση λόγω... Ντεσαϊγί
Στις 21 Απριλίου του 2004, ο Ρον Άτκινσον, πρώην παίκτης και προπονητής, παραιτήθηκε από την θέση του στο ITV, καθώς έκανε στον αέρα ρατσιστικό σχόλιο για τον Μαρσέλ Ντεσαγί της Τσέλσι. Πιστεύοντας ότι το μικρόφωνο είναι κλειστό, είπε: «Αυτός είναι αυτό που σε κάποια σχολεία είναι γνωστό ως γα...ος τεμπέλης χοντρός αράπης». Η... δήλωση προκάλεσε σάλο και ο Άτκινσον όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, παραιτήθηκε από το πόστο του.


Συμβαίνει και στους πιτσιρικάδες...
Το παιχνίδι της Αγγλίας κάτω την 21 με την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας στο Ευρωπαϊκό της Ολλανδίας πήρε... φωτιά. Οι Σέρβοι οπαδοί επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Νέντουμ Ονουόχα, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο Ματ Ντάρμπισαϊρ σκόραρε για τα «Λιοντάρια», ενώ οι αντίπαλοι είχαν παίκτη πεσμένο στο έδαφος. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στην φυσούνα, όπου οι Άγγλοι κατήγγειλαν ρατσιστικά σχόλια και από τους Σέρβους ποδοσφαιριστές. Η ομοσπονδία των Πλάβι τιμωρήθηκε με περίπου 18.000 ευρώ, ενώ οι Βρετανοί κλήθηκαν να πληρώσουν 2.300 ευρώ για τις... απαντήσεις που έδωσαν στη φυσούνα.


Έλειψη αποδείξεων για Εμρέ
Ο Μπελόζογλου Εμρέ είχε προκαλέσει ουκ ολίγες φορές τις αρχές στην Αγγλία όταν έπαιζε στη Νιούκαστλ, κατηγορούμενος για ρατσιστικέσ επιθέσεις Τον Ιανουάριο του 2007, Η Ομοσπονδία του απήγγειλε κατηγορίες για ρατσιστικά σχόλια σε ματς με την Έβερτον, ενώ την επόμενη χρονιά έπραξε το ίδιο και κατά του Ελ Χατζί Ντιούφ της Μπόλτον, ο οποίος ωστόσο δεν το... συνέχισε. Λίγο αργότερα, ο Εμρέ κατηγορήθηκε και από τον Αλ Μπαγκουρά της Γουάτφορντ για ρατσιστική επίθεση, αλλά ελλείψει στοιχείων, ο Τούρκος αθωώθηκε και στις τρεις περιπτώσεις.


Κρούσμα στο Εuro
Στο Euro του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, η Τουρκία τέθηκε αντιμέτωπη με την Κροατία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Κροάτες κατηγορήθηκαν για ρατσιστικά πανό με ναζιστικά σύμβολα και ανάλογη συνθηματολογία. Παρότι η κροατική Ομοσπονδία προσπάθησε να τους... αφορίσει και συνεχάρη την Τουρκία για τη νίκη, δεν γλίτωσε το πρόστιμο, το οποίο έφτασε στα 12.000 ευρώ.


Και... ξανά Κροάτες!
Οι Κροάτες είναι γνωστοί για τις εξτρεμιστικές τους τάσεις και τον Σεπτέμβριο του 2008, λίγους μήνες μετά το Euro έδειξαν ότι... συνεχίζουν απτόητοι. Στη ήττα τους  με 4-1 στο Ζάγκρεμπ από την Αγγλία για το Μουντιάλ του 2010, έβαλαν στο στόχαστρο τον Εμίλ Χέσκεϊ, τον οποίο «έλουσαν» με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Η Ομοσπονδία τιμωρήθηκε ξανά με χρηματικό πρόστιμο.


Οι Άγγλοι στο επίκεντρο
Η Εθνική Αγγλίας πέρασε με 3-0 από την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro και οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στους Άσλεϊ Γιανγκ, Θίο Γουόλκοτ και Άσλεϊ Κόουλ ρατσιστικά, κάνοντας ήχους μαϊμούς. Ο προπονητής της Βουλγαρίας απολογήθηκε, αλλά η UEFA διεξήγαγε έρευνα για το περιστατικό και τιμώρησε την Ομοσπονδία της Βουλγαρίας με πρόστιμο 40.000 λιρών.


Σε μπελάδες ο Τέρι
Παράλληλα με την υπόθεση του Σουάρες,γίνεται έρευνα και για αυτήν του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας, Τζον Τέρι, ο οποίος φερόταν να είχε αποκαλέσει τον Άντον Φέρντιναντ της ΚΠΡ ως «γα...ο μαύρο μο...ι». Ο θόρυβος που προκλήθηκε ήταν μεγάλος, ακούστηκε και ότι ήταν πιθανόν να μείνει εκτός Εθνικής, ενώ η απόφαση αναμένεται να βγει σύντομα. Το θέμα είναι όμως ότι κινδυνεύει με μεγαλύτερη ποινή, καθώς τις έρευνες ανέλαβε η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου!


19 Δεκ 2011

7η Αγωνιστική 5ου Ομίλου

Αποτελέσματα (7η αγωνιστική)
Όλυμπος Κέρκυρας Όλυμπος Κέρκυρας 0 - 1 Εθνικός Φιλιππιάδας Εθν. Φιλιππιάδας 18/11
Πρέβεζα Πρέβεζα 0 - 3 ΑΟ Κασσιώπη ΑΟ Κασσιώπη 18/11
Θεσπρωτός Θεσπρωτός 0 - 2 Φιλοθέη Άρτας Φιλοθέη Άρτας 18/11
ΑΟΤ Τρίκαλα 0 - 3 Οδυσσέας Νυδρίου Οδυσσέας Νυδρίου 18/11
Ομόνοια Πέτρας Ομόνοια Πέτρας 1 - 3 Πίνδος Κόνιτσας Πίνδος Κόνιτσας 18/11
Μεσολόγγι Μεσολόγγι 0 - 0 Τρίκαλα 2011 Τρίκαλα 2011 18/11


ΣύνολοΓηπεδούχοςΦιλοξενούμενη
ΟμάδαΑγ.Β     Ν. Ι.Η.ΓκολΑγ.Β.Ν.Ι.Η.ΓκολΑγ.Β.Ν.Ι.Η.Γκολ
1Εθνικός Φιλιππιάδας Εθνικός Φιλιππιάδας 716    51113-1393009-0472114-1
2Οδυσσέας Νυδρίου Οδυσσέας Νυδρίου 615    50111-24124007-0231014-2
3ΑΟ Κασσιώπη ΑΟ Κασσιώπη 614    42012-2372104-1372108-1
4Φιλοθέη Άρτας Φιλοθέη Άρτας 713      41212-7372107-2462025-5
5Μεσολόγγι Μεσολόγγι 611    3217-6372103-1341114-5
6Θεσπρωτός Θεσπρωτός 710    31311-8462027-5341114-3
7Αμφίλοχος Αμφίλοχος 68    2229-9351204-3331025-6
8Τρίκαλα 2011 Τρίκαλα 2011 68    2225-5372105-1310120-4
9Όλυμπος Κέρκυρας Όλυμπος Κέρκυρας 77    2144-7472114-2300030-5
10Ομόνοια Πέτρας Ομόνοια Πέτρας 77    2148-11431034-9341114-2
11Πίνδος Κόνιτσας Πίνδος Κόνιτσας 76    1339-13310124-7451215-6
12Πρέβεζα Πρέβεζα 6-3    1053-15331023-6300030-9
13ΑΟΤ ΑΟΤ 6-6    0060-18200020-6400040-12

12 Δεκ 2011

Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1 - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ 1


Παρά την ανωτερότητα της ομάδας της Αμφιλοχίας, η Ομόνοια κατάφερε και «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1.

1-1

Η ομάδα του Αμφίλοχου μπήκε δυνατά στο ματς δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποιες από αυτές σε γκολ . Παρόλα αυτά η ομάδα της Πέτρας κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της πετυχαίνοντας πρώτη γκολ στο 21’ με τον Παππά.
Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλο τέρμα παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον Αμφίλοχο να κλείνει στο μισό γήπεδο την Ομόνοια και να την «σφυροκοπεί» ανελέητα.
Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη για τον Αμφίλοχο έγινε στο 46’ με τον Βούρτσα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ ήρθε τελικά η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Λιανό όπου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η πίεση συνεχίστηκε για την ομάδα της Αμφιλοχίας ώστε νε πετύχει την πλήρη ανατροπή αλλά η τύχη τους γύρισε για ακόμη μια φορά την πλάτη στο ματς όταν στο 66’ η μπάλα προσέκρουσε για δεύτερη φορά στο δοκάρι της Ομόνοιας ύστερα από ενέργεια του Βαϊνά. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους, παρά την καλή τους εμφάνιση, να τα βάζουν με την τύχη τους.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Γιάχος, Ζίγκηρης, Κακαρούνας, Λιανός, Καρτσακλής, Βούρτσας, Χρυσούλης (68΄ Τσιούνης Π.), Τσιούνης Α., Αγγέλης (33΄ Τζάμαλης), Βαϊνάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ: Σταμάτης, Μαργαρίτης, Ορφανός, Παππάς Α., Πέτσας, Νάσιος, Τσάπαλης, Δερβένης (77΄ Κατσαρός), Παππάς Γ. (90΄ Μανιφάβας), Σταμούλης, Οικονόμου

http://www.onsports.gr/


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

9 Δεκ 2011

ΟΙ ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ'' ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ

Την Τετάρτη  ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.
Αναλυτικά:

Αμφίλοχος-Ομόνοια Πέτρας
Στεφάνου, Μαραζόπουλος, Μπούσης (Θεσπρωτίας)

Φιλοθέη Αρτας-Εθνικός Φιλιππιάδας
Παπαδόπουλος, Θεοφανόπουλος, Τζόλα (Αχαΐας)

Πίνδος Κόνιτσας-Θεσπρωτός
Καλιακάτσος, Παππάς, Κοσσαράς (Άρτας)

ΑΟ Κασσιώπης-Ολυμπος Κέρκυρας
Καραλιόλιος, Ρίγκος, Χαρίσης (Γρεβενών)

7 Δεκ 2011

Ο Αμφίλοχος ''έδιωξε τον Παντελή Παπαδιώτη''

Τέλος ο Παπαδιώτης, αναλαμβάνει ο Σταύρου


Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Θεσπρωτού ο Παντελής Παπαδιώτης μετά την ήττα από τον Αμφίλοχο στην έδρα του με 3-1, ενώ το «τιμόνι» της ομάδας αναλαμβάνει ο Νίκος Σταύρου.
Ο Παντελής Παπαδιώτης δεν μπόρεσε να οδηγήσει τον Θεσπρωτό σε επιτυχίες για αυτό και το Δ.Σ. της ομάδας, έπειτα από συνεδρίαση που είχε σήμερα (6/11), έκρινε σκόπιμη την απομάκρυνση του.
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Θεσπρωτός ευχαριστεί θερμά τον Παντελή Παπαδιώτη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του ενασχολήσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.
Το πόστο του προπονητή ανέλαβε ήδη ο Νίκος Σταύρου, που στο παρελθόν έχει ξανατελέσει θητεία προπονητή στο Θεσπρωτό κι αποτελεί παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας.
Το έργο του Έλληνα τεχνικού αναμένεται δύσκολο, διότι ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις την Τετάρτη (7/11) με τον Πλαταριά για το κύπελλο και την Κυριακή (11/12) με την Πίνδο στην Κόνιτσα

http://www.onsports.gr/

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

                                                      
 
 

5 Δεκ 2011

Η ΑΜΦΙΛΟΧΑΡΑ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ!!

Πηγή  http://thesprotia-sports.gr/
Ήττα-βόμβα για το Θεσπρωτό από τον Αμφίλοχο, σε ένα ματς που παρότι ήταν κατά πολύ καλύτερος, χάνοντας πλήθος ευκαιριών, κατάφερε να το κάνει δώρο στους αντιπάλους του!

Για τον Θεσπρωτό αγωνίστηκαν οι: Βενέτης, Καλαντζής, Λιαμίρας, Ζώης, Κωνσταντάκος (66' Πανταζής), Αθανασίου Μουρούτης, Παππάς, Γιαννακός, Καβαλλάρης, Μπάρκας.
Αμφίλοχος: Σαπάτης, Γιάχος, Σίγκηρης, Μητσόπουλος, Καρτσακλής, Βούρτσας, Χρυσούλης, Τσιούνης Απ., Τσιούνης Π., Βαϊνάς. Αλλαγές Στάμος, Ζιάκκας, Αγγελής.

Το τί συνέβη στον αγώνα είναι πολύ απλό. Ο Θεσπρωτός έχανε ευκαιρίες με τα τσουβάλια μπροστά ενώ ο Αμφίλοχος πετύχαινε εύκολα τα γκολ στις αντεπιθέσεις του σαν σε προπόνηση.
Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος. Ο Σπύρος Παππάς είχε δυο καλά σουτ, το ένα από τα οποία ταρακούνησε το οριζόντιο δοκάρι του Σαπάτη. Την καλύτερη ευκαιρία όμως την έχασε ο Βούρτσας, αλλά ο Βενέτης του είπε όχι σε τετ-α-τετ.
4gkolΤο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Σέντρα του Λιαμίρα από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Καβαλλάρη από κοντά και 1-0. Ο Καλαντζής δε μπόρεσε να κάνει το 2-0 από πολύ καλή θέση και ένα λεπτό αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Πάνο Τσιούνη στην κόντρα. Ο Μπάρκας αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (φάουλ και διαμαρτυρία) αφήνοντας από το 60' με παίκτη λιγότερο το Θεσπρωτό. Κι έπειτα, παρότι με 10, ακολούθησε μπαράζ ευκαιριών! Ο Θεσπρωτός έκλεισε τον Αμφίλοχο, έκανε τα πάντα για να τον νικήσει χάνοντας τρομακτικές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα ουδέποτε εδέησε να περάσει τη γραμμή του τέρματος. Καβαλλάρης (2 φορές), Παππάς δυο φορές, Ζώης (δοκάρι) είδαν την τύχη να τους παίζει σκληρό παιχνίδι. Και όταν τα έχεις δώσει όλα για το 2-1 και παλεύεις με 10 παίκτες, αναπόφευκτο είναι ότι το κάθε λάθος στην άμυνα θα το πληρώσεις. Αυτό έγινε εις διπλούν. Οι Απόστολος Τσιούνης και Χρυσούλης έγραψαν το τελικό 1-3.

Έγραψε ο Νίκος Κραμπουκούκης
Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Τσαμπαλής.

2 Δεκ 2011

Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

                             ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12/2011  15.00 μ.μ      Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας


                                                                   Α.Σ  ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ  -  Γ.Φ.Σ  ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

PHOTOS